keskiviikko 12. kesäkuuta 2024

Trondheim Nordic dog show 9.6.2024: Papu BOB

 

Sunnuntain pohjoismaisessa näyttelyssä saatiin nauttia sateisesta säästä Trondheimissä. Yllä Turielle (Lotta taustalla) katselemassa menoa Romyn vanha takki päällä. Alla Papu nostettuna aidan raosta kuivempaan maastoon ennen näyttelyalueelle siirtymistä. Kuvassa Lotta ja Turielle ovat raviradan kaarteessa, mihin parkkeerattiin autoja ja sehän muuttui aikamoiseksi savi- ja hiekkavelliksi päivän mittaan. Hiekkainen savi roiskui myös kehässä.

Papu esiintyi sunnuntaina ensin, ja sen kehän aikana oli onnistuneesti taukoa sateessa. Papu oli edelleen reippaana kehässä ja esiintyi hyvin tuloksella ERI1, SA, PN1, NORD SERT, ROP tuomarilla Marianne  Holmli:

"vel bal. vel skåret hode. vel pig. med tiltreklig mørke øuyne typisk overlinje. vel kroppet, vel vinklet vel gående supert temp. bra pels."




Lotan vuoron koittaessa tuomari Martin Sanders katkaisi kehän kovimman sateen ajaksi, mutta melkoista velliähän kehä oli, eikä Lottaa innostanut lainkaan. Lotta esiintyi pakottamatta, mutta ponnettomasti ja tuloksena oli EH3:

"Has quality in head which displays correct proportion. Correct dentition and powerful neck. Very good ribbing. Topline OK. Bone OK. Feet OK."

Lotan veli Alpo oli sunnuntaina upeasti irlanninsusikoirien ROP. 




In the Nordic dog show rainy weather caused muddy rings, but both girls participated:

  • Lotta ch cl VG3
  • Papu op cl EX1, CQ, BB1, NORD CERT, BOB

Ei kommentteja: