sunnuntai 26. toukokuuta 2024

Pöytyä dog show 26.5.2024: Papu BOB

 


Papu osallistui Pöytyän ryhmänäyttelyyn sunnuntaina. Meillä oli kaikki tytöt mukana, ja myös teltta, mikä olikin tarpeen. Ilma lämpeni ja ehkäpä oli hieman ukkostakin ilmassa. Samalla Turielle sai harjoitella näyttelyssä käyntiä. Näyttely oli pieni, mutta hyvin järjestetty. Dandiedinmontin terrierit tuomaroi Paavo Mattila. Papu oli hienosti valioluokan ERI1, SA, PN-1, ROP:

"Erinomainen narttu. Kaunis, hyvänmallinen pää. Silmät voisivat olla hieman tummemmat. Erinomainen runko. Hyväasentoiset raajat. Riittävä ylälinja. Hyvä karva. Liikkuu hyvin. Seistessä kauniit ääriviivat. Miellyttävä esiintyminen."




Turielle kulki näyttelyalueella ja tutkaili paikkoja: se ei ole vieraisiin menevä, mutta en osaa sitä arkanakaan pitää - hitaasti hyvää tulee? Kovin helposti Turielle osasi jäädä myös teltaaan, ja Papun kehän aikana se jäikin telttaan kahdestaan Lotan kanssa. Lotta ruopsutteli välillä hiemn nurmea teltassa, jotta sai maasta esiin viileämmän kohdan, mutta yleisesti ottaen sekin oli hyvin rauhallisesti liikenteessä. 



ROP-Papu:



Ei kommentteja: