torstai 9. toukokuuta 2024

Turku ICF groups 3 and 10 dog show: Papu BOB

 


Tänään osallistuttiin kahteen ryhmänäyttelyyn, mitkä oli molemmat järjestetty samassa paikassa eli Turun Metsämäessä. Kylmää oli, mutta hyvin viihdyttiin ja Turielle oli ensimmäistä kertaa mukana näyttelyssä. Yllä irlanninsusikoirien kasvattajaryhmässä Lotta toinen oikealta, ja tuloksena 1 ja KP. 

Lotta esiintyi omaan tyyliinsä tasaisesti, mutta suuremmin innostumatta ja tuloksena oli valioluokan EH2:

"Stor tik som skulle haft mjukar linjer, feminint huvud o uttryck, utmärkt bett, välburna öron, tillräcklig hals, flat överlinje, välkroppad men i för högt hull, öppna vinklar, starka tassar, utmärkt steglängd, bra hårlag,"

Turielle tutustui reippaasi näyttely-ympäristöön, mutta kyllä näyttelyn jälkeen nukutti, kun se sai päiväruuan ja pääsi lämpimään. 

Papulla oli tänään muutama kilmpakumppani, ja se esiintyi mukavan reippaasti. Tuloksena oli valioluokan ERI/1, SA ja ROP:

"Utm typ o storlek. Utm huvud. Fint uttryck. Stora fina ögon. Bra skulle. Bra pigment. Utm hals o överlinje, kors o svansansättning. Bra förbröst. Tillr. vinklar. Bra pälskvalitet men saknas underull. Rör sig väl med fin överlinje."





Dändien VSP ja ROP:


Today we participated in group dog show with Papu and Lotta. Turielle came along and enjoyed the company of other dogs and people. 

Lotta CH cl VG2
Papu CH cl EX1, CQ, BOB




Ei kommentteja: