maanantai 29. heinäkuuta 2024

Pori international dog show 27.7.2024

 

Eilen vierähti suuri osa päivää Porin koiranäyttelyssä. Tultiin aamulla, jotta saatiin teltalle paikka. Teltta olikin tarpeen, sillä päivä lämpeni melko lailla. Yllä tytöt teltassa levossa, kun Papun kehä on jo ohi. Molempien aikuisten koirien kehät olivat ruhtinaallisesti myöhässä, mutta Turielle sai hyvää harjaannusta, kun se käyskenteli näyttelyalueella ja tervehti ihmisiä. 

Papun yksittäisarvostelu sujui hyvin, mutta parhaissa nartuissa se ei enää jaksanut keskittyä. Tuloksena oli valioluokan ERI1, SA, PN2, vara-CACIB. Tuomari Jurate Butkine arvioi Papua näin: 

"Lovely female. Typical expression and outline.Strong foreface. Exc set of well sized eyes. Correct pigmentation. Lovely front. Well muscled over body. Typical topline and underline. Exc tail set and carriage. Correct coat over the body and on the head. Moves and shows well."

Irlanninsusikoirien kehä oli toista tuntia myöhässä, ja tuomarina toimi Kirsi Tevalin. Lotan sanallinen arvostelukin jäi saamatta, kun sitä ei oltu huomattu tallentaa järjestelmään. Ikävää, koska sanelun perusteella arvostelu oli hyvää liikkeitä myöten. Kevyesti Lotta jaksoikin liikkua ja tuloksena oli valioluokan ERI1, SA, PN4.


Warm day in Pori yesterday. We presented only the adult dogs, although Turielle came along to see the show. Dandies were judged by Jurate Butkine and wolfhounds by Kirsi Tevalin. Papu's results were EX1, CQ, BB2, res-CACIB and Lotta's EX3, cQ, BB4.

Ei kommentteja: