maanantai 1. joulukuuta 2008

Terveystutkimuksia * Health examinations

Lauantaina ajelimme Tampereelle osallistuaksemme Sirlin järjestämään joukkotarkastukseen tyttöjen kanssa. Helgan sydänkuuntelu sekä silmäpeilaus olivat molemmat puhtaat, kuten myös Marin sydänkuuntelu. Marin silmiä emmme tässä vaiheessa tarkastuttaneet uudestaan, koska 2½-vuotiaan tytön edellisestä puhtaasta tuloksesta on vielä niin lyhyt aika.

Katariinan silmäpeilaustulos oli myös puhdas, mutta 7½-vuotialla mummelilla kuului sydämestä pieni, epämääräinen sivuääni, minkä vuoksi olemme viemässä Katariinaa tarkempiin tutkimuksiin. Sivuääni ei ollut hälyyttävä, vaan iän mukanaan tuomaa luonnollista muutosta, mutta ultraamme sen, jotta tiedämme, voimmeko jotenkin helpottaa sen tilannetta jatkossa. Katariinahan on aina herännyt operaatioista erittäin reippaasti ja helpolla, sekä vieläkin se on melko väsymätön kävelijä. Joten ikäisekseen se on erinomaisessa kunnossa.

Neron sydäntä tai silmiä emme tarkistuttaneet uudelleen, koska sen sydämen tilanne tunnetaan riittävästi kesäisen ultrauksen perusteella. Nero ja Rebecca odottivatkin tutkimusten ajan Pirkkalassa tuttujen hoitajien seurassa.

Birefly in English: We took the girls to have official eye and heart examinations arranged by the Irish Wolfhound Club, Sirl. To our great joy, Helga had clean heart and eye results, Mari had clean heart, and Katariina clean eye result. Katariina's heartbeat was not all regular, so we're arranging further examination for it.

*

Today is the first of December, so I'll post some pictures of previous Decembers:
Tänään on joulukuun ensimmäinen, joten kuvia aikaisemmista joulukuista:

Ei kommentteja: