perjantai 16. tammikuuta 2009

Tammikuun hiljaiseloa


Tammikuu on alkanut koleasti ja hiljaisesti hiipimällä. Ei ole paljon tullut kuvattuakaan, joten koko viimeviikon saldo on yksi kuva pihalta ja pari kuvaa sataman suunnalta. Päinvastoin kuin me ihmiset, koirat ovat olleet todella terveitä. Kun tarkastelee viime vuoden eläinlääkärikäyntejä, niin eipä niitä paljon kertynyt. Rokotusten ja terveystarkastusten lisäksi koirilla oli muutama eläinlääkärikäynti. Syksyllä oli Katariinan kutinan tutkinta, joka päättyi siihen, että muutkin alkoivat kutisemaan ja kaikki koirat saivat Stronghold-kuurin. Siihen loppui kutinatkin, ja tuon lisäksi eläinlääkärillä on käynyt lähinnä Nero, jonka sydän tutkittiin loppukesästä. Eli erittäin tyytyväisiä olemme koirien tilanteeseen tällä hetkellä!


Briefly in English: January has been cold and quiet, and we haven't been taking photos. These pictures are from last week - there's one from our backyard and couple from Turku harbour area with the medivial castle of Turku.
I summarized also last years visits to vet and concluded that we have really healthy dogs at the moment as there were only a few visits.


Ei kommentteja: