maanantai 15. kesäkuuta 2009

SIRLin Club Show 13.6.

Käväisimme lauantaina Suomen irlanninsusikoiraliiton Club Showssa. Meillä oli kaikki irlanninsusikoirat mukana reissussa ja Rebecca jäi Tampereelle, mistä iso kiitos hoitajille!

Helga osallistui nuortenluokkaan, jossa tyttö pääsi jatkoon, mutta ei ollut neljän sijoitetun joukossa. Helgan liikkuminen sujui hyvin, mutta seisonnassa oli taasen sekä ohjaajan että koiran keskittyminen hukassa. Katariina osallistui veteraaniluokkaan, mistä se ei ollut kovinkaan kiinnostunut juoksun alettua juuri sopivasti viime viikolla. Kiinnostuksen puute näkyi erityisesti vastahakoisessa liikkumisessa. Kaikki paikalla olleet viisi veteraaninarttua kuitenkin palkittiin kunniapalkinnolla, ja oli jo kunnia itsessään olla veteraanikehässä irlanninsusikoiran kanssa.

Marilla alkoi näyttelyn alla myös melkein vuoden tauon jälkeen juoksuaika. Se tuntui ensin viihtyvän näyttelyalueella rennosti, mutta oman väen hajaantuessa alkoi vähäsen jännittämään. Mari oli sen vuoksi välillä lepäämässä, mutta Nero yllätti taas kotiväen heilumalla koko näyttelyn ajan sinne tänne. Kotiin päästyäänkin se lähti räyhäämään pihalle innoissaan, eikä tuntuntu erityisen väsyneeltä.

Allekirjoittanut on tyytyväinen, että raskas viikko on takana. Perheen kaksijalkaisen jäsenen sydän käynnistettiin viime viikolla kahdesti uudestaan, ja kyllä - näyttelyyn oli päästävä mukaan! Tuosta voi jo tunnistaa aidon asianharrastajan...

Pikkutytöt purkivat kotiin päästyään kuluneen viikon paineita juoksemalla vimmatusti. Näyttelyaluekin oli niin ahdas, että siellä piti koko ajan olla remmissä ja taluttimessa, eikä päässyt juoksemaan. Sateesta märkä maa aiheutti vain sen, että Helga pamautti päin seinää Marin tuuppaisemana, ja nyt tytöllä on vähän asfaltti-ihottumaa jalassa.

Kädet olivat koko näyttelypäivän täynnä koiria, mutta joitakin kuviakin tuli otettua. Kuvia ehtii käymään läpi vasta juhannuksen tienoolla.

OBS: Kritiken är så pestig att läsa eftersom där finns en svart-vit bild på bakgrunden av texten. Jag ska skriva kritiken hit förr eller senare.

SIRL

Ei kommentteja: