maanantai 2. marraskuuta 2009

Lahti ryhmä 10 eli Holy Horse sentään


Osallistuimme viikonloppuna Lahden ryhmänäyttelyyn Helgan kanssa. Helga sai nuortenluokassa erinomaisen ja sijoitettiin luokassaan kolmanneksi. Liikkuminen sujui taas ilman ongelmia - mutta se seisonta!?! Helga tuijotteli ikkunasta ulos radalla harjoittelevia hevosia korvat ja silmät päässä seisoen tai heilui actionia etsien, kun kyllästymiskynnys on kovin matala. Suuret kiitokset Maritalle kärsivällisestä handlauksesta.

Tässä Helgan arvostelu Jarmo Vuoriselta:

"Kaunislinjainen narttu, jolla erittäin hyvä pää ja ilme. Korvat voisivat olla hieman paremmin taittuneet, erinomainen kaula. Suorahko olkavarsi, erinomainen runko ja ylälinja. Tyypillisesti kulmautuneet takaraajat. Liikkuu hieman jäykästi takaa, muuten erinomaiset liikkeet."

Seuranamme oli Demon, joka myös tuntui erittäin vapautuneelta ja iloiselta tytöltä näin uudestaan kohdatessamme. Näimme myös Helgan pentuesiskon ja muita lähisukulaisia, joten kannatti ajaa Lahteen asti taas kerran!


Reiska ja muut tytöt odottivat kotosalla, jossa koirien hoitaja oli aloittanut keittiöremonttia. Useissa uudemmissa sisäkuvissa taustalla vilahtelevat pahvilaatikot ja muut kyseenalaiset sisustuselementit liittyvät uuteen keittiöön, johon rupeaa olemaan kaikki osat hankittuna, mutta jonka kokoaminen vielä vähän viivästyy. Purkutöiden aikana on jo törmätty pieniin yllätyksiin, joista sähköjohtojen osalta suurimmat ovat hiirten aikaansaannoksia. Keittiön sähköistystä ja pistorasioita piti muutenkin muuttaa paremmin omia tarpeita vastaaviksi, mutta saapa nähdä, mitä yllätyksiä vielä tulee vastaan. Joulua ennen kuitenkin toivotaan kaiken olevan valmista.

Briefly in English: We participated in Lahti dog show for FCI group 10. Helga was more interested in horses running outside than standing still in a show ring. Still, Marita handled Helga well and it received Excellent and a third placement from the judge, Jarmo Vuorinen. We met also Helga's litter-sister for the first time after summer. Helga and its sister look very much a like still.
The girls and Reiska were staying home and helping to begin renovation works of the old kitchen.

Ei kommentteja: