lauantai 2. lokakuuta 2010

Lokakuu alkaa Tamperepäivillä

Mari, Helga ja Klaara saapuivat myös Tampere-päiville. Lauantaina Helga ja Klaara aloittivat Tallipihalta. Tallipiha oli tuoksuja tulvillaan, kun paikalla oli hevonen ja poni sekä erilaista ruokatarjontaa. Hienosti tytöt silti käyttäytyivät ja vierailu sujui miellyttävästi. Tytöt saivat vohvelia hillolla sekä kermalla, ja kuski kahvia! Löydettiin myös hieno pipo käsityökojusta.

Ennen Tallipihaa kiertelimme puiston puolella.

Ilma oli todella sumuinen, eikä sumu tunnu hellittävän koko päivänä. Matkamme jatkui Ratinan suvannon ympäri, ja tytötkin pääsivät uudelle sillalle. Romy siellä on jo ehtinyt kesämmällä tepsuttelemaan.


Klaara ja Helga pääsivät torkuille, ja tuli Marin sekä Romyn vuoro kävellä ihmisten ilmoilla.

Marin kanssa tahti on verkkaisempaa, ja nyt tuntuu lääkekuuri vielä verottovan jonkin verran tytön kestävyyttä.

Mutta Mari jaksaa onneksi poseerata Romyn kanssa rauhallisesti. Romy oli itse onnesta soikeana, kun näki taas isot tytöt, eikä meinannut ensin lainkaan hillitä pomppujaan.

Mari Kalevan kirkon luona:

Ja Romy samassa paikassa.

Mari sai lainata Klaaran synttäripantaa, joka on vielä upeampi luonnossa ja sopii todella hyvin tummille tytöille.


Briefly in English: All the girls were participating in outdoor activities during the annual Tampere day. The day was foggy but nice. Klaara and Helga met a horse, a pony and a bunch of dogs at the stable yards Tallipiha. The girls behaved very nicely!

Ei kommentteja: