perjantai 14. tammikuuta 2011

Taukokuvia

Helgan sivuprofiilia; ja mikähän mahtaa olla tällä hetkellä suosikkipantani Helgaliinulla...

Romy selvästi miettii ankarasti, mitä seuraavaksi keksittäisiin:

Mutta mentiinkin sisälle tauolle ulkoilun jälkeen. Helga nauttii ja Romy kaipaa viekkuun:

Helgan vieressä on toisaalta ihana torkkua, kun se on hyvä lämpöpatteri, mutta toisaalta saa varoa sen jalkojen potkuja.

Mahtuuhan tuohon kolmekin eli Romy, Klara ja Helga näyttävät mallia. Kuvassa näkyy myös, että irliksen hampailla kokeillaan myös rautaisen sivustavedettävän kestävyyttä. Maisteltu nuppi on vielä Neron käsialaa. Samaisesta sängystä on yksi tukijalka poikki Neron jäljiltä ja lisäksi siinä on tuo vaneri patjan alla, koska Nero-miäs meni alkuperäisestä sälepohjasta läpi ;) Eikä loukannut. Neron suvussa kulkee nuppien syöminen, koska Neron emä Justiina tuhosi aikoinaan puisen parisängyn nupit. Samaisen sängyn nupit olivat kestäneet jo usean irliksen ja sakemannin pennun (ainakin Ossin, Mantan, Häxanin, Mörön ja Wilman), mutta kohtasivat Justiinassa voittajansa.

Helgalle on tullut postissa uusi Designdogin nahkakaulapanta, jossa on vaalea pehmonahkainen vuori sekä käsin maalattua parkkinahkaa timanteilla ja tikkauksilla koristeltuna. Vuori on samaa helmiäisbeigeä pehmonahkaa, mitä on myös Helgan näyttelysetti ja yksi talutin. Tämä on Helgan ensimmäinen solkipanta, mutta toivotaan, että solkipanta alkaa jo sopia sillekin. Täytyy vielä saada pannasta kuva Helgan kaulassa.


Briefly in English: Just some pictures of the girls relaxing. Ang Helga got a new collar from Designdog. It has soft lining of pearly beige leather and hand painted orange leather with diamonds and stiches. Looks really nice!

Ei kommentteja: