maanantai 20. kesäkuuta 2011

Riihimäki dog show

Sunnuntaina pakattiin vain Klaara autoon, ja suunnaattiin Riihimäelle kaikkien rotujen näyttelyyn. Aamupäivän oli onneksi poutaa, ja kehän laidalla viihdyttiin hyvässä seurassa jutellen toisen irliksen, englanninvinttikoiran ja parin skotlanninhirvikoiran kanssa. Tuomari Maija Mäkinen ei oikein löytänyt Klaarasta mitään huomautettavaa, mutta ei toisaalta mitään erinomaistakaan. Aurinko on näemmä paistanut tummasilmäisen Klaaran silmiin, ja nurmikolla vähän pömpöteltiin ;) Klaara sai sileän nuorten luokan erittäin hyvän:

"Elegantti nuori narttu. Hyvät rungon mittasuhteet, ylälinja ja pää, jossa oikeat linjat. Hyvät korvat ja purenta. Toivoisin tummemmat silmät. Hyvä kaula. Etuosa saisi olla paremmin kulmautunut. Sopiva rintakehän pituus, hyvä lantio, käpälät ja karva. Liikkuu tasapainoisesti, mutta askel voisi olla pidempi. Hieman löysä edestä. Miellyttävä käytös."
Kehästä ei tullut otettua yhtään kuvaa, mutta kehän jälkeen jäätiin vielä Marjaanan koirien, Hukan ja Helunan, kanssa turisemaan sekä evästämään. Siinä vaiheessa olikin pakko ottaa kuvia, kun Heluna vatkasi innossaan autosta kaivettua dinosaurusta -- Hukka katsoi tiiviisti toiseen suuntaa ja Klaara makoili päivästä väsyneenä. Kotimatkalla saatiin vielä kaatosade niskaan, mutta eipä ainakaan helle haitannut.

Briefly in English: At Sunday, we participated in Riihimäki dog show. The judge Maija Mäkinen was not impressed with our Klaara altough she didn't find anything particular to criticize about Klaara either. Klaara received a very good without placement. Here are some pictures after the show with Marjaana's hounds Hukka (iwh) and Heluna (gh). Heluna wasn't at all tired.




Ei kommentteja: