perjantai 1. kesäkuuta 2012

Romy in rain and sunshine


Romy on ollut loppuviikon Turun päässä, kun itselläni on ollut pari etätyöpäivää. Nämä kuvat ovat eiliseltä; teimme pidemmän lenkin, kun ilma oli sopivasti puolipilvinen. Takaisin tullessa oikea takajalka lonksui näkyvästi löysänä :( eli lenkkeiltiin turhan pitkään. Kovin vaikeata yrittää muistaa rajoittaa iloiselta ja meneväiseltä vaikuttavan nuoren koiran ulkoilua.


Tänään onkin satanut, ja Romy on pitänyt enemmän lepopäivää. Päivälenkillä käytiin vain urheilupuistossa ja jokirannasta ympäri förin ja teatterisillan välisen etapin. Urheilupuistossa saatiin koko yläkenttä itsellemme, ja leikittiin/treenattiin sateessa. Kovin iloinen ja innoissaan Romy taas oli tai vaikutti olevan? Vähän tulee here we go again -olo, ja mietin, miten (ja mihin) tulevaan syksyyn ja talveen kannattaisi Romyn osalta varautua.

Romyn ruokanappula vaihtui myös tänä keväänä. Tähän astihan Romy on syönyt Golden Eagle Holistic Lamb -nappulaa, mutta sen ostomahdollisuudet Turussa monimutkaistuivat taas viime vuoden aikan. Nyt Romylla on menossa toinen säkki Nutro Natural Choice Lamb & Rice -nappulaa, missä on nivellisät myös valmiina mukana.

Ei kommentteja: