perjantai 18. tammikuuta 2013

Pictures from last week


Mari-mamma paimentaa pieniä. Alla oleva kuva Romysta ja Amaliasta on epätarkka, mutta siinä näkyy hyvin, kuka on taas joukon pienin. Amalia kasvaa hyvin tasaisesti ja ilman ongelmia. Kulmahampaatkin ovat nyt kaikki tippuneet.

Mari looking after the young ones. Amalia is growing up nicely and without issues. The picture below is blurry and out of focus, but shows whose the smallest of them all - once again. 


Viime viikonloppuna Amalia kävi ensimmäistä kertaa koulutuksessa harjoittelemassa. Varsinkin seuraamiseen tai yhdessä samaan suuntaan liikkumiseen pitää panostaa, kun nyt on vielä kovin pentumaista ja aivan kaikki on ihmeellistä ja uutta maailmassa. Amalian perusluonne on rauhallinen ja oppivainen, ja se on myös riittävän luottavainen. Esimerkiksi vieraita ihmisiä tai koiria ei tarvitse peruuttaa. Amalia on kuitenkin vielä niin pentu, että pidin sitä ringissä vain osan aikaa, ja Klaara, joka oli mukana, pääsi kertaamaan omaa osaamistaan muiden koirien eli häiriön keskellä. Hyvinhän sekin suoriutui, vaikka on ollut taukoa välissä. Klaaran käytös onkin yleensä hyvä, ja nytkin se meni odotellessa itse maahan ja houkutteli paikalla olleita nuoria mäyräkoiria luokseen. Klaaralla on valeraskaus ja se hoitaisi tällä hetkellä kaikki pennut ja nuoret koirat. Junnu-urosten on kuitenkin turha yrittää mitään ;)

Harjoitusten jälkeen kävimme vielä paikallisen match-shown luona tervehtimässä tuttuja, mutta emme osallistuneet jo vähän väsyneen pennun kanssa tapahtumaan. Kaiken kaikkiaan Amalia sai paljon uusia kokemuksia eri näköisistä ja kokoisista koirista.

Last Sunday Amalia trained for the first time with a group of other young dogs. It's nicely behaved and tempered, but nonetheless, for example following requires us to work together :) Klaara was with us at the training as I didn't want to demand the puppy Amalia too much too soon, and it was quite a joy to rehearse with Klaara once again. 



Romylla on vihdoin alkanut juoksu reippaasti myöhässä. Se osaa kyllä nauttia myös remmilenkkeilystä.

Romy is in heat, so we're be walking in lead for the time being.






Ei kommentteja: