sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Turku Int Dog Show

Eilen käytiin Turun talvinäyttelyssä. Irliksiä näyttelyssä oli moneen edelliseen vuoteen verrattuna ennätysvähän eli 16 kappaletta. Tyttöjen arvostelut olivat vähän ympäripyöreitä, ei oikein ollut virheitäkään, mutta ei oikein mitään erityistäkään. Milou oli ainut uros, joka sai SA:n ja sitä myöten myös sertin sekä cacibin, mikä oli 17 kk pojalle hyvä saavutus :)

Amalia sai EH/1:
"16 kk hyvän kokoinen narttumainen kokonaisuus. Mittasuhteiltaan aavistuksen pitkähkö. Oikealinjainen pää, jossa hyvä ilme ja vahvuus. Suurehkot silmät. Korvat ok.Kapeahko alaleuka ja tiukka alakulmahampaiden asento. Hyvä kaula. Hyvä säkä. Pehmeä selkälinja. Pitkähkö lantio ja lanneosa. Hyvä runko ja eturinta ikäisekseen. Sopiva luustovahvuus. Niukasti kulmautunut edestä, hyvin takaa. Liikkuu yhdensuuntaisesti, mutta askeleessa voisi olla pituutta ja takana työntöä hiukan enemmän. Ylälinja pysyy paremmin liikkeessä kuin seistessä. Turkki ok."


Klaara sai ERI/2:
"4-vuotias,  keskikokoinen, narttumainen kokonaisuus. Kaunis ja pehmeälinjainen nartun pää,jossa oikea profiili. Yhdensuuntaiset linjat. Korvat voisivat taittua paremmin. Hyvä kaula ja ylälinja. Vahva hyvä runko. Täyteläinen eturinta. Pysty olkavarsi ja niukasti kulmautunut edestä. Hyvä luusto ja käpältä. Riittävästi kulmautunut takaa. Liikkuu yhdensuuntaisesti, aavistuksen leveästi ja voimattomasti takaa. Hyvä turkki. Ihastuttava rodunomainen olemus. Hyvin esitetty."


Briefly in English: Yesterday Amalia and Klaara visited in the Turku International Winter Dog Show. The judge, Teija Salmi-Aho was not particularly impressed and gave Amalia a very good with the first placement in intermediate class and Klaara an excellent with the second placement in open class. Marita's Milou was only one of the boys that got a CQ so it received also sertificate, cacib and BOS. Well done!

Muutama heikkolaatuinen kuva / Some low-quality pictures:



Amalia



Klaara





Ei kommentteja: