sunnuntai 9. elokuuta 2015

Meeting at kennel Carel Wolf


Viime viikolla ajettiin Blankan kanssa Pirkkalan kautta (jonne Romy ja Klaara jäivät hoitoon) Puntalaan kasvattajan luo. Blankalle tämä oli hakureissun jälkeen ensimmäinen pitkä automatka ja hyvinpä tyttö matkusti. Näissä kuvissa Blanka on leikkimässä siskonsa Fannin kanssa.


Blankalla oli pientä alku-ujostelua, mutta se meni onneksi pian ohi. Pennuista oli Blankan ja Fannin lisäksi paikalla Hiski ja Helga. Blankalle oli erittäin hienoa, että se näki aikuisia ja nuoria koiria. Pennulle ja nuorelle koiralle olisi tärkeää, että se pääsee liikkumaan myös vapaana, tekemään itse ratkaisuja toisten koirien ja ihmisten suhteen sekä kasvattamaan tervettä, rauhallista itseluottamusta. Mutta myös ihmisille päivä oli hauska ja kestitys hyvää!



Alla kuvassa vasemmalta oikealle Blanka, Fanni, Hiski ja Helga:


Jonossa alla ovat (ilmeisesti) Helga, Blanka ja Hiski:



Isot olivat rauhassa, eivätkä viitsineet pentuja paljon paimentaa alkuhaistelun jälkeen. Blanka koetti vielä etsiä Venla-emolta maitoakin, mutta eipä herunut enää ja Blankan oli tyytyminen veteen.





Iloiset pojat, yllä Hiski ja alla Venni.





Last Thursday, we had a fun day at kennel Carel Wolf. Blanka met it litter sisters and a brother - Fanni, Hiski and Helga - as well as adult dogs.

Ei kommentteja: