tiistai 18. huhtikuuta 2017

Imatra KV dog show 16.4.2017

Ensimmäisenä pääsiäissunnuntaina käytiin Imatran kansainvälisessä näyttelyssä Tiukun ja Blankan kanssa. Tuomarina oli tanskalainen Charlotte Höier, jolle molemmat tytöt olivat liian keskeneräisiä. Imatran näyttelypaikka oli rauhallinen ja matka sujui mukavastai, kun treffattiin Blankan kasvattajakin ja kehän reunalla oli hyvää seuraa, mutta kehä oli pieni ja varsinkin Blankan pitkiä liikkeitä ei pystynyt oikein esittämään, vaan se tuntui kulkevan aivan kainalossa.

 Blanka ja Tiuku:


Tiuku esiintyi nuortenluokassa, kun 16 kk tuli juuri sunnuntaina mittariin, enkä ollut huomannut näyttelyilmon tarjoavan nuortenluokkaa ensimmäisenä vaihtoehtona. Tiukun kanssa treenattiin ennen kehään menoa paljon ja rauhoittuikin kehään, mutta en asetellut sitä juurikaan seisonnassa. Ensi kerralla se on taas junnuissa, mikä paremmin vastaa sen kehitystasoa. Tiuku oli EH/2 arvostelulla:
"Up on the legs now. She needs to develop body to match her height. Today she almost looks as azawak in proportions but she is much better in proportions when she moves. Very nice head and expression. Correct teeth and bite. Nice neck but a bit thin at the movement. Straight angulated in front with a short upper arm. She moves better than I would expect. Perfect coat texture."

Blanka esiintyi kauniin rauhallisesti, eikä heilunut ylimääräistä. Se oli avoimen luokan ERI/4 arvostelulla:
"Young bitch who still needs to develop a lot. Extremely nice head with perfect ears and correct bite. Beautiful scull. Nice neck, but she needs to develop a lot in fore-chest. A bit flat sided at the moment. Would like better angulations fore, good angulated rear. She moves very typically. Acceptable coat quality that changes with age. She is better when moving than standing."


Kuvat kehästä ovat kaikki AT:n.


Ei kommentteja: