sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Hundmässän 2017 in Stockholm


Tiuku osallistui Tukholmassa näyttelyyn, jossa oli hieno ryhmä irlanninsusikoiria paikalla. Tuomarina oli norjalainen Jul Hamlot. Tuomari tutki kaikki koirat tarkkaan, ja kehä oli myöhässä aikataulusta; lopuksi irliskehä oli yksi viimeisimpiä hallissa käynnissä olevia kehiä. Tiukulle päivä oli vähän turhan pitkä ja se väsyi. Tämä näkyi siinä, että se seisoi kyllä paikoillaan hienosti, mutta kauniit liikkeensä se esitti ponnettomasti (poistuessa oli taas kauniin kevyt askel) ja tuomarin mielestä takaa epäpuhtaasti. Ja liian laihakin Tiuku oli vielä tuomarille, joka antoi jokaiselle myös suullista palautetta. Tuloksena oli nuortenluokan erittäin hyvä kakkonen suhteellisen niukalla arvostelulla:
"Bra huvud o utryck. Kunde haft en kraftigare hals. Bra överlinje. Öskas mer massa. Normalt vinklad. Oregelbundna bakbensrörelser."

Viihdyttiin hyvin näyttelyssä, ja kierreltiin Tiukun kanssa eri osastoilla. Jonkin verran tehtiin löytöjäkin, ja Tiuku sai rapsutuksia muilta kävijöiltä. Meteli oli kyllä hyvin väsyttävää, kun hallissa kaikui.


Tiukua tutkitaan:Ennen irliskehää:


Ei kommentteja: