lauantai 20. tammikuuta 2018

Turku Int 20.1.2017


Näyttelyvuosi alkoi taas Turun talvinäyttelysssä, mihin tällä kertaa osallistui vain Tiuku. Tiuku käyttäytyi rauhallisesti ja esitti liikkeetkin tällä kertaa miellyttävän vapaasti, kun en yhtään kertaa erehtynyt kiristämään kaulapantaa. Seisoessa se nojasi pahemmin kerran, mutta sai kuitenkin avoimen luokan erinomaisen ja toisen sijan.


Irlanninsusikoirat tuomaroi ruotsalainen Agneta Doverholt ja Tiuku oli hänelle vielä turhan kehittymätön, vaikka linjoiltaan hyvä eli pitää täyttyä kroppaansa ja vahvistua jaloistaan, kun nyt on vielä kieltämättä ilmava kokonaisuus. Tuloksena oli ERI/2 (arvostelu on vähän haalea, mutta kuuluu suurinpiirtein näin):
"Storvuxen 2-årig tik, som skulle behova mycket mer volym i bröstkorgen. Gör ett luftigt intryck. Fina linjer. Fint brett kors. Tilräckligt vinklad fram och bak. Skulle önstka mera benstömme. Bra tassar. Rör sig ok från alla håll."


Tiuku was excellent/2 today in Turku international winter dog show. Irish wolfhounds were judged by Agneta Doverholt from Sweden.


Ei kommentteja: