sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Harjavalta FCI-10 dog show


Tänään käytiin Tiukun kanssa Harjavallan ryhmänäyttelyssä. Päivä kuumeni nopeaa tahtia, mutta onneksi irlikset aloittivat kehän. Irlantilaiset tuomaroi Pirjo Aaltonen. Tiuku oli avoimen luokan EH/4 muutoin hyvällä esiintymisellä, mutta juoksu ei luistanut tänään. Tiukulla on tällä hetkellä molemmista takajaloista uloimmat kynnet repeytyneet ja kipeät. Kynnet ovat pitkään olleet paremmassa kunnossa, mutta nyt on taas jatkuvasti ollut ongelmaa.

Tiukun kritiikki on tässä:
"Selvän sukupuolileiman omaava hieman ilmavan yleisvaikutelman antava. Hyvä pään pituus. Rittävä kuono osan vahvuus. Hyvin asettuneet korvat. Turhan niukasti kulmautunut edestä ja takaa. Rintakehä voisi olla pidempi. Hyvä karvanlaatu. Sivuliikkeessä taka-askel jaa tehottomaksi."

Tiuku was very good with fourth placement in open class in Harjavalta group dog show. Irish wolfhounds were judged by Pirjo Aaltonen. Tiuku got otherwise good critics, but its movements were not at its best today. Sadly, both of the outermost nails on its back legs are currently torn and quite sensitive, which limits the strength of its hind movement. 


Ready to go already!


Ei kommentteja: