lauantai 7. heinäkuuta 2018

SVKL specialty dog show 7.7.2018


Tänään osallistuimme Blankan ja Tiukun kanssa Suomen vinttikoiraliiton pääerikoisnäyttelyyn. Näyttelypaikkana oli Ruskon koulukeskus, ja siellä olikin hyvät tilat ja hyvin järjestetty näyttely. Irlanninsusikoirat tuomaroi saksalainen Joachim Bartusch. Tiuku esiintyi reippaalla askeleella ja oli kovin nojassa Blankan suuntaan. Se oli kuitenkin hienosti erinomainen ja nostettiin kakkossijaille neljästä avoimen luokan koirasta oikean kauniilla arvostelulla:
"2 years, excellent example for breed. Good size and substance, excellent head and neck. Correct top and underline. A bit straight front construction, also in pastern. Hind quarters very well set and angulated. Correct movement with a good drive. Today a bit wild but very friendly. Very well handled."


Blanka oli mukana pitkästä aikaa ja esiintyi hyvin vapaasti ja iloisesti. Se sai myös erinomaisen ja oli omassa luokassaan neljäs SA:n kera:
"Good example for champion class. Excellent condition, correct head and neck. Correct top and underline. Excellent front construction. Very well set and angulated in rear. Nice movements from all sides. Excellent character, very well handled."



Today we were in Rusko and took part in Finnish Sighthound Club's Specialty. Irish wolfhounds were judged by Joachim Bartusch from Germany. Both girls got excellent with nice critics. Tiuku was EX/2 in open class and Blanka EX/4 CQ in champion class. Both girls behaved themselves nicely, but Tiuku was in a hurry to go back to Blanka.


Meillä oli näyttelyssä mukana pitkästä aikaa mutterihäkki, jota korjattiin ja vahvistettiin rautatolpilla. Blanka viihtyi hyvin häkissä ovi aukikin, mutta Tiuku oli suurimmaksi osaksi häkin ulkoreunalla varjossa tai kulki siitä sisään ja ulos.


Ei kommentteja: