lauantai 16. marraskuuta 2019

Lillestöm international dog show 16.11.2019


Blanka ja Tiuku kävivät tänään Lilleströmin KV-näyttelyssä. Romykin pyörähti messuhallissa, kun madotettiin kaikki tytöt kotiinpaluuta varten. Yllä kuvassa Tiuku ja Blanka valmiina kehään. Kehästä ei ihmeempää tulosta odotettu tänäänkään tuomarinvaihdoksen vuoksi. Irlantilaisia oli ilmoitettu paikalle 29 ja tuomariksi oli vaihtunut Elisabeth Janzon.


Blanka esiintyi rennosti ja omana itsenään, ja oli avoimen luokan erittäin hyvä ensimmäisellä sijoituksella (arvostelut olivat vähän ruotsia ja vähän norjaa):
"5 årig tik med vackert hovud og uttrykk, vellagde öron. Tilrekkelig benstamme, normale vinkler bak. Ei i utstillings kondisjon. Mjuk pels, skulle önske mer kraft og driv i rörelsene."

Tiukulla ei ollutkaan tänään kovin hyvä päivä: se liikkui mielestäni aivan riittävästi, mitä mahduttiin liikkeitä esittämään, mutta muutoin sitä valitettavasti jännitti ero Blankasta ja se nojaili vahvasti minuun. Tuloksena oli valioluokan ERI/1, SA (kuvat eivät tänään oikein kohdentuneet tarkoiksi, ehkäpä koirien ylenpalttisen heilumisen vuoksi):
"Feminin tak med bra proposjoner og vackert hovud og uttrykk. Vellagde öron, utmerket kropp og benstamme. Tilrekkliga vinklar, kunne hatt litt mer kraft i sine rörelser."

Valionarttuja:


Valioiden sijoitusjärjestys:


Parhaissa nartuissa me ei enää jaksettu esiintyä:


Today in Lilleström international, Elisabeth Janzon was judging the wolfhounds. Blanka was open class VG/1 and Tiuku champion class EX/2, CQ.

Ei kommentteja: