maanantai 10. tammikuuta 2022

Talsi national dog show 8.1.2022

Lotta ja Tiuku osallistuivat lauantaina Talsin kansalliseen talvinäyttelyyn, ja Lottapa yllätti kotikatsomon eli se sijoitettiin ensimmäiseksi ohi (laiskanpulskean?) Tiukun. Liettualainen tuomari Valentinas Stilkius piti selvästi vilkkaammasta Lotasta kuin juoksunsa jälkeen verkkaisesti esiintyneestä Tiukusta. Lotta oli junioriluokassa ERI/1, JUN-SERT ja PN-1, ROP sekä lopuksi hienosti vielä RYP-5 aikuisempien koirien joukossa. Lotalle voidaan nyt hakea vahvistus myös LV JCH -tittelille. Tiuku oli valioluokan ERI/1 ja PN-2. Yllä kuvassa Tiukukin innokkaana, kun arvostelukehä on ohi.

Reipas Lotta ja alla myös tarkkaan hampaat laskenut tuomari:

Ryhmässä sijoitettiin viisi paikallaolleista:




Last Saturday, Lotta and Tiuku participated in Talsi national dog show with nice results. Irish wolfhounds were judged by Valentinas Stiklius. Lotta was junior class EX/1, JUN-CERT, BB-1, BOB and BIG-5. With the junior certificate, we can also apply for Lotta's LV JCH -title and diploma! Tiuku participated at the ring with leisure, and it was champion class EX/1, BB-2. The dog show was well arranged, but we needed to leave early due to stormy winter weather so we could not participate in Sunday show rings.


Sunnuntain näyttelypäivään ei jääty lainkaan, vaan päätettiin varata kunnolla aikaa paluumatkaa varten. Se olikin hyvä valinta, kun lunta tuli koko yön sekä aamupäivän. Paluumatka sujui meidän osalta hyvin ja pari kertaa pysähdyttiin ulkoilemaan tyttöjen kanssa. Kaikille ei ollut yhtä hyvä onni, ja mm. yksi edellämme ajanut rekka suistui ojaan lumisohjoisella tiellä.



Ei kommentteja: