maanantai 13. kesäkuuta 2022

Hämeenlinna dog show 12.6.2022

 

Lotta osallistui Hämeenlinnan kaikkien rotujen näyttelyyn sunnuntaina Lammilla, Villa Mainiemen alueella. Näyttelypaikka oli hyvä ja järjestelyt toimivat sekä oltiin itse hyvin rennosti liikkeellä edellisen päivän juhlinnan ja Lotan täysien serttien pohjalta. Irlanninsusikoiria oli ilmoitettu paikalle 21 kappaletta ja ne tuomaroi Mari Pajaskoski. Nuortenluokassa oli vain kolme narttua paikalla eli kaksi puuttui. Lotan tulokseksi tuli ERI/3 arvostelulla:

"18kk. Oikeat mittasuhteet. Hyvä raajaluusto ja -korkeus. Sopiva rintakehän syvyys, mutta alalinjan tulisi kaareutua hieman enemmän. Oikeat pään ja kallon linjat. Hieman leveä kallo. Kookkaat oikein taittuneet korvat. Purenta ja hampaat ok. Riittävä lantion leveys, oikea viistous. Riittävä polvikulma. Pysty olkavarsi. Koira parantaa liikkeessä. Liikkuu riittävällä askelpituudella, riittävästi takaa, hieman löysästi edestä. Oikea turkin laatu. Hyvä luonne."



In Hämeenlinna dog show, Irish wolfhounds were judged by Mari Pajaskoski. Lotta participated in intermediate class. It's results were excellent with a third placement.

Kaikki tytöt olivat mukana, ja Papu tässä poseeraa heinäpaalilla:



Romy ja Blanka heiluivat myös mukana, tässä Romy Papun kanssa:





Ei kommentteja: