tiistai 12. heinäkuuta 2022

Pärnu international dog show 10.7.2022

 

Sunnuntaina jatkettiin kehässä, ja Dandie Dinmontin terrierit tuomaroi Augusto Benedicto Santos III. Papu oli edelleen innoissaan koko näyttelystä ja käveli ympäriinsä ennen ja jalkeen kehän sekä koetti hurmata tai hurmasikin osan vastaantulijoista. Kehässä mentiin edelleen innolla, mutta ehkä piirun paremmin keskittyen kuin ensimmäisenä näyttelypäivänä. Tuloksena oli edelleen 1, KP ja ROP-pentu. Sunnuntain arvostelu kuuluu näin:

"Very nice head, very good topline, correct coat, good [?]length, moves correctly."


Lotalla oli vuorostaan sunnuntaina Papun eilinen tuomari eli Paul Lawless tuomaroi irlanninsusikoirat. Lotta esiintyi tasaiseen tapaansa, ja tuomari olikin tarkempi. Vain kaksi narttua sai SA:n eli juniori- ja nuortenluokan ensimmiset (alla kuvassa). Lotan tuloksena oli ERI/1, SA, PN-2, CACIB arvostelulla:

"19 months, excellent size, balanced head, nice neck, good bones, standing bit narrow, needs tighter feet, good chest, bit soft topline, good angulations, deep upperarm, balanced moving."





In Sunday show, Irish wolfhounds were judged by Paul Lawless. Lotta received EX,1, CQ, BB-2 and CACIB. Papu was judged by Augusto Benedicto Santos III, and she received 1, HP and BOB-puppy.


Ei kommentteja: