lauantai 4. maaliskuuta 2023

Vilnius International dog show 2023: New LT Veteran Champion, C.I.B.-Junior and LT Junior Champion

 

Oltiin Vilnassa näyttelyreissulla, ja kaikki neljä näyttelykuntoista koiraamme osallistuivat kolmeen näyttelypäivään. Tosin kehäaikataulut olivat niin tiukat, että kolmantena päivänä Helga-pentu jäi Romyn seuraksi, eikä osallistunut kehään. Papu näkyy yllä kuvassa ja se oli kaikkina päivinä ollut paras juniori ja ROP eli sillä olisi nyt juniori-CACIBit koossa kolmesta eri maasta kansainväliseen juniorimuotovalion arvoon. Kolmantena päivänä Papu myös vahvistettiin Liettuan juniorimuotovalioksi. Lisäksi kasvattajalta kuulimme, että lauantain näyttely oli Liettuan voittajanäyttely eli Papusta tuli hienosti Liettuan Juniori Voittaja 2023 ja Blankasta Liettuan Veteraani Voittaja 2023. Alla kuvia Papusta kahtena ensimmäisenä päivänä kehässä:



Blanka on jatkanut reippaana veteraaniluokassa ja valioitui heti ensimmäisenä päivänä hienosti Liettuan Veteraanivalioksi. Olemme ylpeitä mummelin kunnosta! Blanka ei merkittävästi tuntunut edes väsyvän kolmen näyttelyn putkesta, vaan riehaatui juoksemaan kotiin palatessakin. 



Näyttelyssä Blanka ja Helga odottelivat kevythäkissä, kun Lotta oli seuraamassa Papun kehiä perjantaina ja lauantaina.


Blanka kolmantena päivänä vauhdissa:

Helga kävi kehissä pyörähtämässä kahtena ensimmäisen päivänä ja oli paras pentu eli "very promisin". Sillä on edelleen kovin kauniit raamit, mutta tällä hetkellä jalat vielä kasvussa eli vauhtia ei vielä juurikaan löyty, mutta muutoin sen olemus hurmaa. Helga keräsikin paljon taputtelijoita ja se liikkui näyttelyhallissa uteliaana ja vapautuneesti häntäänsä heilutellen. 


Siinähän on kulkaa valiopentu (en tiennyt, että tällaisiakin titteleitä Liettuassa on eli Blankallekin voisi hakea Grand Champion arvon ja postuumisti Tiukullekin):

Lotalla tulokset jäivät tällä kertaa erinomaiseen kaikkina päivinä eli sille ei tullut yhtäkään luokkavoittoa, eikä se siirtynyt eteenpäin kilpailuluokissa. Muutoin se esiintyi hyvin tasaisen varmasti valioluokassa, mutta muhkeiden kilpakumppaniensa rinnalla se oli toki eri tyyppinen. Kolmantena päivänä oli hienoa päästä näkemään Lotan esiintymistä itsekin, kun sillä oli paikallinen handleri. Kiitos erittäin kauniista Lotan esittämisestä! Irlanninsusikoirien ja dandiedinmontinterrierien kehäaikatauluissa oli vain kaksi minuuttia (!) eroa, mutta ehdin itse hyvin viemään Blankan kehään. 






We participated in Vilnius international dog shows in Lithuania in 3.-5.3.2023 with four girls and here's a summary of results (all titles are not yet confirmed):

Friday

Papu EX/1, JCAC, JCACIB, JUNIORWINNER, BOB, C.I.B.-J International Junior Beauty Champion

Helga Best Puppy "very promising"

Lotta EX/2

Blanka EX/1, VCAC, VCACIB, VETERANWINNER, LITHUANIAN VETERAN CHAMPION

Saturday

Papu EX/1, JCAC, JCACIB, BOB, LITHUANIAN JUNIOR WINNER 2023

Helga Best Puppy "very promising" LITHUANIAN PUPPY CHAMPION

Lotta EX/3

Blanka EX/1, VCAC, VCACIB, LITHUANIAN VETERAN WINNER 2023

Sunday

Papu EX/1, JCAC, JCACIB, JUNIORWINNER, BOB, LITHUANIAN JUNIOR CHAMPION

Helga not shown in the ring

Lotta EX/2 

Blanka EX/1, VCAC, VCACIB, VETERANWINNER

Papun uudet kärryt toimivat erinomaisesti näyttelyssä:



Ei kommentteja: