sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Lauantaiajelulla

Tammisaaressa pikkukujilla ja rannalla. Kävelimme ensin ihan kaikkien neljän koiran kanssa rannan puistossa, mutta varsinkin Romy on vielä niin pieni, että ei se oikeastaan vielä kävele, kunhan pyörii hiukkasen remmin nokassa. Mari jäi pitämään Romylle seuraa, kun Helga ja Klaara jaloittelevat vielä vanhan kaupungin puolella. Romy kävi lyhyesti myös torilla tutustumassa tarjontaan sekä tietenkin paikallisiin ihmisiin ja koiriin. Hienosti se käyttäytyi ja niin myös isot tytöt koko päivän.




Tammisaaresta jatkoimme Hangon suuntaan ja Neljän Tuulen Tuvalle. Tuvan ympäristöön on rakennettu voimakkaasti viime vuosina ja seutu on muuttunut jonkin verran veneilykaudestamme, mutta ranta itsessään on säilynyt rauhallisena.

Hangosta jatkoimme pieniä teitä Matildedalin ulkoilualueelle, jossa pidimme taas tyttöjen kanssa jaloittelu- ja juomatauon. Kävelimme hiukan varvikosssa, mutta kamera jäi valitettavasti autoon. Kävimme myös venerannan puolella ja ihastelimme tienoon kesäisiä taloja ja pihoja. Matka jatkui Teijon suuntaan, jossa tuli otettua päivän viimeinen kuva kirkonmäestä maksaruohoineen.


Yesterday we packed all the dogs in the car and drove towards the coastline. We drove first to Tammisaari, and continued to Hanko, Matildedal and Teijo. These are all small towns or villages with long histories. The day was windy but sunny and all the dogs enjoyed especially the beachside of Hanko.

Ei kommentteja: