maanantai 14. kesäkuuta 2010

Tampere, Koskenranta, osa 2

Aamulenkkimme jatkui ja kokeilimme kuvata jo 6 kuukautta täyttänyttä Klaaraa. Seisotus ei nyt aivan onnistunut, kun oli koko ryhmä mukana häiritsemässä ja lisäksi vähän turhan rento panta kaulassa.

Romyn seisottamista kokeiltiin ensimmäistä kertää ja muistettiin, että tätäkin pitää alkaa harjoittelemaan. Nyt tyttö sai seistä hyvin vapaasti eli lähinnä pysäytettiin liike hetkeksi. Parhaiten kameraan onnituneesta kuvasta valitettavasti uupuu häntä ja toinen etujalkakin on vähän vinossa, joten pitää ottaa jossakin vaiheessa Romysta sivukuva rauhallisemmassa seurassa. Romy täytti myös 12 viikkoa ja on käynyt ensimmäisissä rokotuksissaan.

^Laatikkoseisontaa

^Romy nenä maassa nurmikolla

Romyn tapaamia pikkukoiria; Jonkin verran ja harkitusti pentua pitää totuttaa myös toisen näköisiin koiriin, jottei se totu hyväksymään ainoastaan noita suuria harmaita. Myös Klaara ja Helga saivat treffata pikkuterrierin, joka oli huipputyyni viilipytty eikä moksiskaan isoista ihailijoistaan. Mari "suojelee" omia pentujaan sen verran, että se ei ihan vieraisiin ohimennen tutustu.


Marssijärjestys:


More pictures of our morning walk.

Ei kommentteja: