keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Kuulasta, kirkasta


Syksy saapuu, ja sen mukana syksyinen kosteus. Joko pelkkä kosteus tai taannoinen antibioottikuuri on sekoittanut Marin elimistön tasapainon. Marin mahanalunen on tulipunainen ja iho kutisee sekä hilseilee. Riitta käytti Maria eläinlääkärillä, ja nyt tytöllä on pitkä antibiootti- ja kortisonikuuri (Rilexine 600 mg & Vetaraxoid). Toivottavasti kuuri nyt tepsii ja Mari pääsee kutinoistaan. Muut tytöt eivät kutise.

Myös Romy käväisi eläinlääkärillä, kun halusin vielä kuvauttaa sen epämääräisen toisen etujalan ontumisen vuoksi - oman mielenrauhan vuoksi oli tarkastettava, ettei siellä ollut irtopaloja tai muuta seurausta riehumisesta. Kummassakaan etujalassa ei ollut mitään häikkää eli luusto oli aivan puhdas sekä nivelpinnat todella siistit! Valtavan huojentunut olo, ja typsykkä sai diagnoosiksi kasvukipuja eli pitäisi kokeilla vielä jonkin aikaa ottaa vähän rauhallisemmin.

Briefly in English: Along with the autumn with got also Mari's skin problems anew. Mari's skin became really red and irritated. Now it has long lasting medication for the problem, and we hope to get it better. None of the other girls have this problem.

Tänään on myös Rebecan syntymäpäivä.

Ei kommentteja: