torstai 16. helmikuuta 2012

Helga's controll

Näissä kuvissa on palattu Tampereelta kotiin. Helga kävi sydänkontrollissa sydänlihastulehduksen jäljiltä, ja sen sydän näyttää olevan nyt hyvässä kunnossa. Sydän lyö tasaisesti (96), ei ole laajentunut, on normaalin mallinen eikä vuoda. Helga syö vielä omega 3 ja 6 lisää, mikä toivottavasti ehkäisee uutta tulehdusta tässä kevättalvella. Helgan käytöksestä huomaa kotona myös selvästi, että sillä on parempi olo. Helga heiluu vanhaan tapaan, pitää meteliä pihalla ja leikittää nuorempiaan innoissaan. Olemme alkaneet myös käymään sen kanssa taas vähitellen pidemmillä lenkeillä, jotta saataisiin kroppaan kiinteyttä takaisin.

^Marilla on kasvanut ylimääräinen patti kaulaan, ja eläinlääkäri arvioi, että patti olisi hyvä leikata pois sekä tutkia, mikä se on. Marille on varattu eläinlääkäriaika sitä varten täällä Turun seudulla.

^Klaara

Mari & Romy

Briefly in English: In these pictures we have arrived back home after visiting Helga's heart specialist in Tampere area. Helga's heart is in fine condition, and Helga itself is very much back to it's old habits of being the loudest and fastest of the pack.

Ei kommentteja: