tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kartano Weekend 20.7.2013


Lauantaina suunnattiin kohti Helsinkiä ja Kartano Weekendiä, johon oli ilmoitettu Amalia ja Klaara. Marita esitti molemmat tytöt kovassa tuulessa. Amalia oli sangen innokas, mutta Klaara sitä vastoin ilmeisen rauhallinen.


Tuomari Kristin Kerem Virosta antoi Amalialle erinomaisen ja sijoitti sen junioriluokan ensimmäiseksi SA:n kera seuraavalla arvostelulla:
"Kaunis nuori narttu. Kaunis narttumainen pää. Vielä vähän isohkot korvat. Erinomainen purenta. Kaunis kaula. Hyvä selkälinja. Erinomaiset kulmaukset edessä ja takana. Liikkuu erinomaisesti."



Juniori-Amalia ei mennyt jatkoon PN-kehässä.



Klaaran vuoro koitti kehässä pitkän odotuksen jälkeen, kun paikalla oli 40 irlanninsusikoiraa. Klaara sai kauniisti erinomaisen ja sijoitettiin avoimen luokan kolmanneksi seuraavalla arvostelulla:
"3-vuotias. Vahvaluustoinen narttu, joka on liikkeessä parempi kuin seistessä. Pitkälinjainen pää. Tummat silmät. Korvat voisivat olla kevyemmät ja paremmin kannetut. Hyvä purenta. Vahva kaula. Seistessä laskeva selkälinja, mutta liikkeessä niin kuin pitää. Syvä rintakehä voisi olla pitempi. Hyvät kulmaukset edessä ja takana."




Amalia ja Musti seuraavat kehää:


Milou hakee sympatiaa:


Amalia ja Klaara odottelevat vuoroaan:


Briefly in English: Last Saturday we participated in the Kartano Weekend Sighthound Specialty with Amalia and Klaara. Amalia received an excellent with a first placement in the junior class with a CQ, and Klaara received an excellent with a third placement in the open class. There were 40 Irish wolfhounds in total and the judge for the day was Kristin Kerem from Estonia.

Ei kommentteja: