maanantai 1. heinäkuuta 2013

Tuulos dog show 30.6.2013


^Klaara eli Marita esitti kaikki kolme tummaa

Tuulos dog show, in brief: Klaara and Amalia both participated in the show. Amalia got a very good and the first placement in the junior class with an energetic, yet puppyish performance. The judge, Jetta Tschokkinen liked her type, but Amalia still needs to mature. Klaara received an excellent with a fourth placement and a CQ with a much more mature performance thanks to Marita :)


Amalian kanssa ei ollut kehässä ihan parhain suoriutuminen eli piti juosta varovaisesti lönkytellen epätasaisella alustalla ja lisäksi seisominen ei nyt kiinnostanut lainkaan, kun Amalian mielestä ei oli tarvinnut olla yhtäaikaa neljä tassua maassa - parikin riittäisi... eli tytöllä oli pomppuaamupäivä. Luultavasti se olisi halunnut leikkiä Miloun ja Mustin kanssa tai ainakin johonkin purkaa energiaansa.

Tuomari, Jetta Tschokkinen piti Amaliaa lupaavana, mutta vielä kypsymättämänä. Tuloksena oli EH/1:
"9 kk* ikäisekseen hyvin kehittynyt. Tasapainoinen, mutta toki vielä kesken kehityksen. Lupaavat pään linjat. Hyvät silmät ja korvat. Oikea purenta. Hyvä kaula ja säkä. Tulee vielä kehittyä eturinnasta ja rungosta. Hieman suora lapa. Hyvin kulmautunut takaa. Liikkuu hyvällä askeleella."

*Amalia on itse asiassa jo täyttänyt 10 kk pari päivää aikaisemmin.


Klaara odottaa kampaamisvuoroaan:


 Klaara esiintyi kauniisti Maritan kanssa, ja sen tuloksena oli ERI/4 ja SA:
"Kookas, hyvin kehittynyt. Oikeat mittasuhteet. Tyylikäs pää. Korvat voisivat taittua paremmin. Oikea purenta. Hyvä kaula ja säkä. Hyvin kehittynyt runko. Hyvä eturinta. Tasapainoiset kulmaukset. Liikkuu hyvin. Hyvä karvanlaatu."


 Klaara jaksoi liikkua vielä paras narttu -kehässäkin:


Molemmat pojat saivat erinomaiset, ja Mustille tuli päivän paras sijoitus eli PU-4 SA:n kanssa.

Ei kommentteja: