maanantai 9. joulukuuta 2013

Svenska vinnare 2013


Lauantaina lähdettiin Klaaran ja Mustin kanssa Tukholmaan vuoden viimeisimpiin näyttelyihin. Sekä Musti että Klaara matkustavat hyvin ja molempiin voi luottaa kaikissa tilanteissa. Näissä kuvissa näkyy Klaaran lempipuuha reissulla eli se veti lonkkaa jokaisessa sopivassa välissä eikä kehäänkään olisi oikeasti tarvinnut mennä. Mustia ja Klaara kävi valtavasti porukkaa taputtelemassa pitkin päivää, ja vaikka kaikki kohteliaasti kysyivät luvan, parivaljakkomme eivät enää iltapäivästä ihan jokaisesta taputtajasta jaksaneet innostua. Näyttelyssä tavattiin tuttuja ja mm Klaaran kasvattaja Ing-Mari oli paikalla. Suunniteltiin myös tulevan vuoden näyttelyreissuja ja täytyy toivoa, että suunnitelmista tulee totta, kun talvi taittuu kevääseen.

Valokuvia tuli hämmästyttävän vähän, kun kamera unohtui touhutessa.



Klaara osallistui avoimen luokan narttuihin melko EVVK-asenteella eli päivä oli pitkä ja valeraskaus raskautti. Tuomari John Reeve-Newson veti kehää melkoisella vauhdilla, mikä näkyi esimerkiksi siinä, että Mustilla ja Klaaralla oli hyvin samankaltaiset niukat arvostelut. Klaara oli EH/3.

**

Lat weekend we took the ferry to Stockholm and visited the big dog-show and fair. We traveled with Marita and Musti, and met Klaara's breeder Ing-Mari among the others at the dog show. The day was long and we walked quite a lot as there were a lot to see and to shop at the grounds. Musti and Klaara behaved very nicely throughout the day.

At the show ring, Klaara was not interested in running or showing off, which resulted as a very good and a third placement in the open class with the following very short critics:
"Good shoulder and good front-assembly. A bit soft in topline and high in the rear."


Musti pääsi näyttelyreissun yhteydessä riiaamaan vähän meidänkin hurjia eli tapasi Marin, Amalian ja Romyn. Romyn kanssa se oli ensimmästä kertaa yhtä aikaa tarhassa, mutta Mustin käytökseen voi aina luottaa :)

Romy ja Romyn tuliainen:


Ei kommentteja: