sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Tuuri dog show 24.5.2014


Viime lauantaina päästiin pitkästä aikaa ulkonäyttelyyn. Ajomatka oli kovin nostalginen, kun ajettiin Seitsemisen ja Helvetinkolun ohi. Tuurissakaan ei olla varmaan käyty noin kymmeneen vuoteen, joten oli jo aikakin. Itse Tuurin näyttelyssä oli hyvin tilaa ja rento tunnelma. Molemmat tytöt käyttäytyivät hyvin ja esiintyivät rauhallisesti. Amaliakin seisoi ilman tanssiaskelia, joten olimme tyytyväisiä näyttelypäivään.


Tuomari, Maija Sylgrén oli nopea ja oltiin yhdentoista jälkeen jo valmiit kehästä. Amalia sai erinomaisen ja oli nuorten kilpailuluokan toinen:

"20 kk. Hyvä naaraan mitttasuhteet ja sukupuolileima. Hyvä pään malli ja ilme. Keskiruskeat silmät. Korvat saisivat asettaa kauniimmin. Niukka purenta. Kaunis kaula ja ylälinja. Rintakehä tarvitsee lisää tilavuutta. Riittävä luusto. Olkavarsi voisi olla viistompi. Hyvä takakulmaus. Liikkuu hieman lyhyellä etuaskeleella, mutta hyvin. Hyvä häntä ja karvanlaatu."




 Klaara sai erinomaisen ja oli avoimen kilpailuluokan neljäs:

"4-vuotias. Oikeat rungon mittasuhteet ja vahvuus. Hyvä pään malli. Vaaleat simät. Paksut lappukorvat. Kulunut niukka purenta. Kaunis kaula ja ylälinja. Tiivis runko. Riittävä etukulmaus. Hyvä takakulmaus. Liikkuu riittävällä askeleella ja tehokkuudella. Hyvä häntä ja karvanlaatu."

Last Saturday at Tuuri dog show. Both girls received an excellent from the judge, Maija Sylgrén.

Ei kommentteja: