sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Turku Group 10


Amalian kanssa kehässä eilen Turun Metsämäessä, jossa järjestettiin vinttikoirien ryhmänäyttely. Päivä oli sateinen ja kylmä, mutta koirat viihtyivät hyvin. Amalian ja Klaaran lisäksi seuranamme oli Milou ja kaikki kolme saivat erinomiset tulokset.




Amalia esiintyi rauhallisesti ja sai  nuortenluokan erinomaisen SA:lla, josta se varmaan liikkeiden perusteella nostettiin PN-1 ja Amalia sai ensimmäisen serttinsä! Lopuksi Amalia sijoitettiin rotunsa parhaaksi, missä vaiheessa esittäjä oli jo niin ällistynyt, että ROP - VSP -kuvissa ei onnistuttu. Tuomari Monika Tauraseviciene Liettuasta arvosteli Amaliaa näin:
"20 months. Nice type. Excellent head and good expression. Ears not strong in position Exellent neck. Corret topline. Deed chest. Correct angulation. Free movement."


Amalia ja Milou odottelevat kehän reunalla:



Klaara oli kehässä Maritan kanssa.



Klaara esiintyi taas kauniisti, mistä kiitos Maritalle. Vähän se juoksi vinottain kainaloon, mutta arvostelussa sitä ei mainita. Klaara sai avoimen luokan erinomaisen ja sijoitettiin toiseksi SA:n kera. Lopullinen sijoitus oli PN-3:
"4 years. Exellent typ. Nice head and good expression. Correct neck and topline. Deep chest. Well angulated. Correct movement."



^Yllä parhaat nartut, joissa Amalia ensimmäisenä ja Klaara kolmanten.
Alla SA-urokset, jossa Milou ensimmäisenä.



Isossa kehässä Amalia esitti liikkeet kauniisti, mutta muutoin oltiin jo väsyneitä, eikä jaksettu oikein seistä. Joten seistiin väärin päin ja etsittiin Milouta ja Klaaraa katseella.



Briefly in English: Yesterday in Turku dog show for group 10 we had a fine day. Amalia was BOB with a certificate and Marita's Milou BOS with a certificate. Klaara was best bitch 3 with a CQ.

Ei kommentteja: