tiistai 5. elokuuta 2014

SvVKs Officiell i Svenstavik 2.8.2014


Lauantain näyttelypäivä oli aurinkoinen ja lämmin. Irlanninsusikoirien tuomarina toimi Saija Juutilainen ja mukana oli tuomariharjoittelija, joten kehässä ei pidetty kiirettä ja näyttelyssä vallitsi muutoinkin hyvin leppoisa tunnelma. Amalia esiintyi kauniisti ja antoi myös rauhassa tutkia.


Amalia oli nuortenluokassa ja sai arvosteluksi EX 1, CK, CERT ja BIM eli VSP seuraavalla kauniilla arvostelulla:
"23 mån. välkroppad, fem. ungtik, korrekt benstömme och vinklar, starka tassar, fem. huvud, vackert utr., starkt bett, fina små öron. Välansatt stark hals, lång, stark ländparti, korrekt pälskvalitet och färg, fina lässa rorelser med korrekt resning och håller sin överlinje, mycket sund och i härlig muskelkoditionen."



Amalia oli VSP ja Milou ROP niinikään sertin kanssa. Alex oli PU-3 vara-sertillä. Iltapäivästä Milou sijoittui vielä nuorten koirien ryhmässä neljänneksi.


Kehän jälkeen Alex ja Amalia ottivat rennosti:


Amalia näyttelyalueen toisella reunalla veteen menossa. Galhammaruddenin näyttelyalue on mukava siitä, että heti näyttelyalueen sivussa on järvi, jossa voi pulahtaa vilvoittelemassa ja muutoinkin näyttelyjärjestelyt ovat sujuvat. Paljon ei osteltu pienessä näyttelyssä, mutta joitakin uusia makuualustoja koirille kuitenkin.



Ei kommentteja: