sunnuntai 31. elokuuta 2014

Tervakoski INT dog show 31.8.2014


Tänään Amalia oli ensimmäistä kertaa elämässään koiranäyttelyssä isojen sarjassa eli se esiintyi avoimessa luokassa. Avoimessa luokassa oli viisi narttua ja Amalia sijoittui hienosti kolmanneksi. Se esiintyi tänään kevyesti ja vapaasti eli oltiin ihan iloisina kehässä.


Irlanninsusikoirien tuomari oli Inga Siil, joka antoi Amalialle ERI 3 seuraavalla kauniilla arvostelulla:
"Very feminine bitch in excellent type, size and proportions. Excellent head and expression. Neck should be stronger. Typical top- and outline. Balanced angulation. Needs more fore-chest. Enough deep ribcage. Moves a bit close behind, well from side."


Mutterihäkkimme surullinen kunto näkyy kuvassa alla. Tänäänkin ensin Amalia oli tulossa häkistä ulos tervehtimään paikalle saapuvia (kiitos vaan vieressä valppaana olleille) ja sen jälkeen Klaara nojaili onnellisena mökkinsä seinämiin. Eli vähän on tukipuut kärsineet, mutta vielä suojaa tyttöjä.


Klaara oli mukana näyttelyssä, kun oli kansainvälinen näyttely kyseessä ja se nauttikin esiintymisestä pienen tauon jälkeen. Klaaraa oli ilo esittää ja se sijoitettiinkin valioluokassa ERI 1, SA, PN-1, CACIB ja ROP eli rotunsa parhaaksi päästiin, mutta ei jääty ryhmään. Romy oli myös matkassa mukana ja Romyn hoitajalla MacV:llä oli iltapäiväksi muita suunnitelmia.


Klaaran arvostelu oli seuraava:
"Excellent bitch in quality type and proportions. Strong, still feminine. Excellent head and expression. Ears could be better. Excellent topline and outline. Excellent angulations and body-substance. Excellent coat. Excellent movements."




Valionarttuja.


Nannatasku on paras tasku:


Parhaat nartut kiertävät kehää:



Klaara sijoitettiin ensimmäiseksi ja se sai myös cacibin, kun ennestään sillä on neljä vara-cacibbia (kaksi Suomesta ja kaksi Ruotsista).


VSP oli valiouros Oxcailte Aon Oistin eli Alex ja ROP Klaara:


Amalian kanssa päästiin myös Carel Wolf -kasvattajaryhmään, jossa muutoin olivat mukana Vivika, Violetta ja Venla. Kasvattajaryhmä oli hienosti 1 KP:n kera. Carel Wolf Venla myös valioitui tänään eli onnitteluja kasvattajalle!


Fine day today at the Tervakoski dog show. Amalia was for the first time in open class and received an excellent with a third placement. Klaara was EX 1, CQ, BB-1 with CACIB and BOB! Unfortunately, we couldn't stay for the group-rings.

Ei kommentteja: