maanantai 23. toukokuuta 2016

Hamina INT 22.5.2016


Sunnunntaina käytiin Hamina KV-näyttelyssä Blankan ja Klaaran kanssa. Näyttely oli siirretty Ravijoelle ratsastusmaneesien väliin, mutta tasaisempaa nurmikenttää en pikaisesti muista mistään muusta näyttelystä. Blanka esiintyi iloisesti ja mielellään, Klaara taas viihtyi näyttelyaleella nuuskutellen, mutta kehässä ei juurikaan.


Pienen irlisryhmän tuomaroi ruotslainen Bertil Lundgren.
Nähtiin pari Amalian siskoakin pitkästä aikaa!


Blanka oli nuorten luokan ERI/1, SA, PN-4 ja vara-sertti.// Blanka was intermediate class EX/1, CQ and BB-4 with res-CERT. Here's Bertil Lundgren's critics:
"Utmärkta proportioner. Långt, feminint huvud. Bra käkar. Små fina öron. fin hals och överlinje. Något öppna vinklar fram. Välformad vröstkorg. Välvinklad bak. Bra steglängd. Trång bak. Bra benstömme och päls."

Klaarasta ei tullut montaa kuvaa, kun Riitta piteli Blankaa sen aikaa. Klaaralla oli myös mammaa ikävä, mutta ihan vapaasti se liikkui hihnan päässä pakottamatta, kunhan rauhoittui kehään. Klaara oli valioluokan ERI/3. // Klaara was champion class EX/3 and there's not many pictures available of Klaara as Riitta was holding Blanka:
"Utmärkt proportioner. Feminint huvud med tillräcklig längd. Ljusa ögon som stör uttrycket. Bra hals och skuldra. Rak överarm. välformad bröstkorg med bra längd. Fin rygg. Brant kors. Tillräckliga vinklar bak. Skulle ha längre steg. Bra benstömme och päls."


Blanka narttujen loppusijoittamisessa. 



Tuomari sijoitti 2 x valion, avoimen ja nuorten luokan nartut.


PN-1 ja päivän ROP oli D. Emily Prentiss.


Ei kommentteja: