sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Rauma dog show 15.5.2016


Tänään oltiin Raumaalla, jossa irliksiä oli kaikkiaan 14 kpl bulgarialaisella tuomarilla Antoan Hlebarov. Blanka esiintyi rauhallisesti ja koetimme hipsuttaa tyyntä tahtia ympäri pientä kehää. Kuulemma vauhti oli riittävä, mutta itselle jäi epävarma olo siitä, pystyikö Blanka esittämään liikkeitään. Tuomarille liikkeet kuitenkin riittivät.


Raumaalla oli mahdollisesti vielä kylmempää kuin eilen. Povattu rankka sade alkoi onneksi kuitenkin vasta kotimatkalla. 


Bulgarian judge Antoan Hlebarov judged Irish wolfhounds today in Rauma dog show. Blanka received junior class EX/1, CQ and was placed as BB-3 with the following critics:
"Very elegant young bitch. Good forehead with good lines. Correct bite. Elegant, a bit slim body. I would prefer a bit deeper chest. Good bones with correct angulations. Free movement with good reach of drive."


Tuomari juoksutti ja syynäsi tasavertaisia junnunarttuja tarkkaan, mutta lopuksi Blanka sijoitettiin luokkavoittajaksi. Blanka oli ERI/1, SA, PN-3 ja VSP-junnu (kun näyttelyssä käytiin myös Belcandon sponsoroima junnukisa).



Parhaat nartut eli kolme nartuista sai SA:n. PN-1 ja päivän VSP oli Pfaffenhündchen Abigail To Brokenwheel.



Junnu-ROP ja VSP. Roppi oli kennel Oscailten Artorius Mes Amis De Mafinns. Ja Blankalle alkoi paikoillaan seisominen riittää...


Ei kommentteja: