maanantai 28. marraskuuta 2016

Narva dog show 26.11.2016


Lauantaina Blankan kanssa kehässä. Irlanninsusikoirien tuomari oli Lessi Tchistiakova Venäjältä, ja hän käsitteli koiria miellyttävästi ja tutki ne tarkkaan. Uroksille ei jaettu lauantaina SA:ta, mutta Blankasta leivottiin ROP ja se sai myös sertin seuraavalla arvostelulla:
"Correct type and size. Strong bone, good body, lovely proportions. Correct tail, good topline. Nice movements. Good angulations."

In Saturday, Blanka received EX, CQ, BB-1, BOB with CERT from judge Lessi Tchistiakova, Russia. Later on the day, Blanka became first of group 10 with judge Helena Borisova, Belarus!



Näyttelyssä oli kaikenlaista ohjelmaa; koira ja lapsi -kisaa, pukukisaa, junior- ja seior-handlerien palkitsimisia ja laulunumeroita ennen ryhmiä, joten päivästä tuli pitkä. Tunnelma säilyi kuitenkin hyvin koko päivän, joka venyi noin 11 tunnin mittaiseksi meillä (käytiin väliajalla poissa, keskustan suunalla ja syömässä). Ryhmässä Blanka esiintyi vaivattomasta ja vapaasti, mutta enpä silti meinannut uskoa korviani, kun iiri hundikoer kuulutettiin ensimmäiselle sijalle. Blanka sai kyllä liikkeistään paljon kannustusta.



Joulupukki oli mukana palkintojenjaossa:


BIS-kehässä ei kauan viihdytty, sillä vaikka Blanka edelleen liikkui innokkaasti ja vapaasti, ei se enää jaksanut seistä. Saatiin kuitenkin skoolattua shampanjaa kehässä ja vielä pullon mukaan.


Ei kommentteja: