maanantai 28. marraskuuta 2016

Tiuku's new collar and a wound from running


Tiukun upea uusi panta- ja pehmohihnasetti Designdogilta. Setti tuli palkkana ansiokkaasta gradun tarkistuksesta ja kommentoinnista. Panta on hienon värinen turkoosin eri sävyissä harmaalla taustalla ja hihna kokonaan turkoosi; sävyt sopivat Tiukulle erinomaisesti.


Kuvat tuli otettua vauhdilla ja suurimmassa osassa tuntuu olevan namikäsi nenän edessä.


Tiuku oli ilmoitettu myös Narvaan, mutta se jäi kotiin ja (onnellinen reissukoira) Klaara tuli mukaan Blankan kaveriksi. Tiuku kaatui sunnuntaina juostessaan märällä ja kylki osui ikävästi puuhun/kantoon, ja palkeenkieli kyljessä ei ottanut parantuakseen alkuviikon aikana. Tiuku kävi Turun Eläinsairaalassa vielä torstaina vähän ennen kymmentä haavan puhdistuksessa, tuoreistamisessa ja tikkauksessa. Antibioottikuuri tuli ja Tiuku jäi rannalle reissusta sekä omat yöunet ennen reissua jäi kahteen ja puoleen tuntiin. Tiuku antaa hyvin hoitaa itseään, kun haavaa suihkutellaan ja siihen sivellään hunajasalvaa, mutta innokas hoitajakoira Romy pitää siirtää portin toiselle puolelle, ettei se heti nuole pois kaikkea hunajasalvaa.


Tiuku was supposed to participate in Narva in junior class, but she was left home to tend to her wounds. Tiuku ran on a tree-stump so that she has torn skin on the right side. Tiuku has stitches and is on antibiotic medication. On a happier note, Tiuku is modelling her new beautiful Designdog collar and leash.

Ei kommentteja: