lauantai 28. huhtikuuta 2018

Blanka EE CH


Ollaan Tiukun ja Blankan kanssa reissussa Rakveressä. Meillä oli suunnitelmissa tulla Rakvereen rennosti vain Blankan kanssa, mutta vakikoiranhoitajallamme tuli este, jonka vuoksi vain Romylle riitti vierihoitoa kotimaassa, ja Tiuku tuli reissuun keräämään kokemusta. Huomaa hyvin, että tytöt ovat taas kasvaneet, koska vaikka olemme kävelleet paljon, ei ole enää Tiukullakaan vetämistä, pyörimistä tai säntäilyä samalla lailla kuin vielä viime vuonna reissuillessa tuppasi olemaan. Ilma on ollut keväisen kolea, joten olemme tutustuneet Rakveren lukuisiin puistoihin.


Irlanninsusikoirat tuomaroi Darko Drobnjak, Serbiasta. Blanka oli oli lauantaina ERI/1, SA, PN-1, SERT, ROP ja EE MVA (vihdoin, kun alle 2-vuotiaana saadut sertit eivät jääkään Virossa roikkumaan) sekä lopulta RYP-2! Eli olemme tyytyväisiä Blankan suoritukseen, ja siihen, että se oli koko päivän hyvin itsevarma ja seisoi vakaasti sekä askel oli kevyt juostessa. Tarkemman arvostelun lisään myöhemmin.


Blanka was today in Rakvere dog show. The judge Darko Drobnjak gave Blanka good critics, and she received EX/1, CQ, CERT, BOB and was placed 2nd in group! Great girl! Unfortunately we did not enter Tiuku in Rakvere dog show. Tiuku was supposed to stay at home with our good dogsitter, but due to unexpected circumstances, he could not come and take care of the dogs at home. So Romy is visiting Tampere and Tiuku came along with us. 


Ei kommentteja: