sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Imatra INT Easter dog show 31.3.2018


Eilen lähdettiin aamulla varhain ajamaan kohti Imatran KV-näyttelyä Blankan kanssa. Tie oli hyvin kuiva, ja osa matkasta päästiin jo kesänopeuksilla. Mutta aurinko oli armottomasti suoraan edessä mennen tullen ja korostui vaan kaikesta keväisestä tiepölystä. Matka sujui kuitenkin hyvin ja ilman suurempaa uupumusta, vaikka saatiin kilometreissä tonni poikki. Blanka oli suurimman osan  matkaa myös hereillä ja seurasi tarkkaan ympäristöä, kun se pääsi taas pienen tauon jälkeen autoilemaan. Näyttelyssä treffattiin mukavasti Blankan kasvattajat sekä muutakan vanhemman kaartin irlisväkeä, joten viihdyttiin hyvin kehän laidalla. Blankan tuloksesta olen sen suhteen erityisen tyytyväinen, että se oli tehnyt vahvan ja aikuisen koiran vaikutukset. Kun nyt saataisiin kilot pysymään tytössä! Tällä hetkellä se syö hyvin, ja aina se liikkuu mielellään.


Irlanninsusikoirat tuomaroi britti Vivien Phillips. Tuomaroini oli hyvin tarkkaa, mutta tekstiä saneltiin silti melko niukasti. Blanka esiintyi kehässä vapautuneesti ja hyvin, ja sen tuloksena oli ERI/2, SA, vara-CACIB ja PN-2 eli hienosti meni:
"Good head and eyes. Correct ears. Strong neck. Shoulders correct. Well ribbed, sufficient hind-angulations. Moved well."


Blanka was nicely excellent with CQ, res-CACIB and BB-2 placement in Imatra with Vivien Phillips as judge for Irish wolfhounds. 


Valionarttujen sijoitukset:



Valmiina kotimatkalle!


Ei kommentteja: