torstai 8. marraskuuta 2018

Tartu INT 4.11.2018


Yllä tytöt odottelevat lähtöä hotellilta sunnuntaiaamulla, kun on käyty koirapuistossa juoksemassa ja syöty aamuruoka sekä torkuttu sen päälle. Alla vähän reippaamman oloisena odottelemassa kehän alkamista näyttelyhallissa.


Tiuku esiintyi toisena päivänä rauhallisemmin, kun se oli jo hieman väsynyt reissusta. Eli se jaksoi hyvin seistä ja liikkeitten esittäminenkin meni rennommin kuin ensimmäisenä päivänä. Tiuku oli avoimen luokan ERI/1, SA, PN-3, SERT ja vara-CACIB. Eli pitäisi hakea Tiukulle valion arvoja. Tuomari Robert Kotlar arvosteli Tiukusta seuraavasti:
"2 y.o. good size female, nice typical head, correct ears, good topline, correct coat texture, good chest, slightly straight angulated in front and rear, moves well."


Blankaa kiinnosti näyttely selvästikin vähemmän kuin ensimmäisenä päivänä, ja se hieman heijastui myös sen esiintymiseen. Ja tuomari syynäsi tytöt hyvin tarkkaan, eikä oikein pitänyt Blankan selkälinjan kurveista. Hyvin se silti jaksoi loppuun asti, ja parhaissa nartuissa Riitta pääsi itse esittämään sen kehässä. Blanka oli valioluokan ERI/2, PN-4 arvostelulla:
"3 y.o. good type of female, feminine head, slightly weak jaw, correct ears, topline should be more straight, correct coat type and topline, moderate angulations in front and rear, slightly narrow in rear, moves freely."


In the second day of Tartu International dog shows, Irish wolfhounds were judged by Robert Kotlar. Tiuku was open class EX/1, CQ, BB-3, CERT and res-CACIB. Blanka was champion class EX/2, CQ and BB-4.

Näyttelyn jälkeen palattiin rauhallisesti Tallinnaan kaupustelemaan ja ulkoilemaan. Paluumatkalle saatiin kuulaan kaunis syysilma, ja ajo Suomenkin päässä sujui hyvin. Turussa oltiin kolmen jälkeen, ja siitä saikin allekirjoittanut melkein heti lähteä junalla takaisin Helsinkiin töihin.

Ei kommentteja: