torstai 15. elokuuta 2019

Kotka dog show 10.8.2019


Käytiin viime lauantaina Kotkassa, ja olipa hauska, mutta tulosten kannalta turha reissu. Kehän reunalla viihdyttiin ja reissun päällä, mutta kehä eteni meille aivan turhan hitaasti kuumana päivänä. Blanka kiinnosti tuomaria kovasti, mutta lopuksi se heitti kaikki temppunsa kehään, kun arvostelu venyi ja venyi. Blanka kyllä osaa kaikki temput viihdyttää itseään kehässä :) Olin itse siinä takana Tiukun kanssa ja seurattiin performanssia. Kiitokset vielä esittäjälle, jonka pokka ei petä, vaikka koira tekisi mitä.


Tiuku oli valioluokan ERI/3 ja Blanka ERI/2. Irlantilaiset tuomaroi Rita S. Walker Kanadasta. Tiukun arvostelu alla:
"Tall female. Would like a little less length in 2nd tight. Good topline & underline. Good head. Good length of neck & good slope to the pastern. Little high in hock."
Ja Blakan arvostelu:
"Good outline, very pleasing. Good head. Nice length of neck. Good front. Good underline. Uses (uses siinä lukee?) herself well. Soft topline."


Kuvia ei oikein tullut, kun Riitta oli pitämässä muita koiria. Kehän laidalla oli joillekin osallistujille niin ahdasta, että leikki-ikäisiä lapsiakin oli pitänyt tuuppia, aikuisten ihmisten.


Ei kommentteja: