torstai 15. elokuuta 2019

Playing in rain


Blankan kanssa sadetta pitämässä kotipihalla kodassa aamulenkkien jälkeen. Mutta eihän Blanka kauan malttanut pidätellä, kun Tiuku tuli meitä etsimään. Heti piti ruveta juoksemaan ja painimaan.







Blanka jaksaisi, mutta Tiuku uupuu ja pyytää lepoa.




Blankankin pitää luovuttaa ja sade taukoaa. 


Blanka ja Romy: Romy nukkuu mielellään Blankan kanssa ja siitä on lyhyessä ajassa tullut hyvin läheisriippuvainen. Romyn käytös on muuttunut aivan viimeisen kuukauden aikana, ja nyt Kotkan reissun aikana se oli saanut taas jonkinlaisen pahan eroahdistuskohtauksen. Lähdimme aamulla reissuun, ja Romylle lähti tulemaan hoitaja kotiin. Romy jäi rauhassa kotiin aamuruuan ja -lenkin jälkeen. Ennen kuin hoitaja ehti perille, Romy oli tullut lasisesta väliovesta läpi ja syönyt ulko-oven lukon auki. Se oli jäänyt kotipihalle ja oli portin takana odottelemassa näennäisen rauhallisena ja vahingoittumattomana.



Tuntuu pahalta ajatella, että yhteinen aikamme on loppumassa. Taas ollaan siinä pisteessä, joka tulee aina aivan liian aikaisin eli koska on oikea aika -keskustelu. Seurailemme tilannetta ja Romyn käytöksen sekä hyvinvoinnin kehitystä.  Hämmästyttävän hyvin Romyn lonkat ovat kuitenkin pysyneet mukana menossa, kun ennakkoon ajattelin niiden olevan suurempikin riski elämisen ja olemisen kannalta. Isompiin hoitoihin emme kuitenkaan sen kanssa enää tässä vaiheessa etene, jos kyse on fyysisistä muutoksista.


Onnellinen ja tyytyväinen Blanka, joka jaksaa ja lohduttaa meitä:


Tiukulla meni kesän helteillä ruokahalu, ja sen mukana lisävitamiinit ja hivenaiheet olivat hieman tauolla. Yksi kynsi kuoriutui irti loppukesästä, mutta vähän taas arveluttaa, miten kynnet kestävät kostean kauden. Talvea varten Tiukulle on hankittu jo uudet tossut.


Ei kommentteja: