sunnuntai 8. syyskuuta 2019

Helsinki NORD dog show 8.9.2019


Tänään käytiin kesäkauden päättäjäisissä eli viimeisessä ulkonäyttelyssä tämän vuoden puolelta. Näyttely oli taas Nord-näyttely, ja vaikka Tiukun tassuhaava on jo paremmassa kunnossa, se ei osallistunut näyttelyyn. Myös Romy oli matkassa mukana ja käyttäytyi hyvin. Säästyttiin sateelta, ja matka sujui myös hyvin, kun pysähdyttiin muutaman kerran ulkoiluttamaan tyttöjä mennen tullen.


Irlantilainen tuomari Thomas Hehir arvosteli yksityiskohtaisen tarkkaan irlikset, ja vain yksi uros sekä kaksi narttua sai SA:n. Blanka esiintyi hyvin rauhallisesti, mutta ei ollut koko ajan kovin innokas esittämään liikkeitään jostain syystä.


Blanka oli hienosti ERI/1, SA, PN-1 ja VSP NORD-SERTillä.


Today in Helsinki, Thomas Hehir from Ireland judged Irish wolfhounds. Blanka was only one of our girls participating in the ring. Blanka received EX/1, CQ, BB-1 and BOS with NORD-CERT. Here's her critics:
"Good type and outline. Good head, eyes and bite. Front and feet ok. Good reach of neck. Topline ok. Good hind quarters and tailset. Movement ok, toeing in a bit in front."



Narttuja laitetaa järjestykseen. 
Maritan kodinvaihtaja RW Santa Isabel myös valioitui.




Joka välissä juostiin paljon, ja näissä kuvissa valitaan rotunsa parasta:



ROP oli YK Lexus ja VSP CW Blanka:




Blankan rosetit:


Ei kommentteja: