sunnuntai 1. syyskuuta 2019

Riihimäki NORD dog show 31.8.2019


Eilen käytiin vahingossa Riihimäen NORD-koiranäyttelyssä. Vahingossa siksi, että olin (virheellisesti siis) ilmoittanut Blankan ja Tiukun Riihimäen KV-näyttelyyn. Numerolappuja printatessa huomasinkin, että väärinpä oli mennyt. Tiukua ei viitsytty edes viedä kehään, kun se on jo pohjoismainen valio ja tassussakin on edelleen haava avoinna, mutta Blankan kanssa käytiin lyhyesti pyörähtämässä. Tuomari Stefan Sinko vetäisi 26 irlistä vauhdikkaasti alle tunnissa, ja  Blanka oli valioluokan ERI/4, SA:
"2,5 years old. Strong female, good head and correct bite. Elegant neck, topline culd be slightly stronger. Correct front, nice strong hindquarters. Lovely coat, moves good." 
Ikä tuli arvosteluun ihan väärin, ja ehkä se vaikutti Blankan sijoitukseen, kun eipä sen kroppa tai liike ole ihan kaksivuotiaan tasolla. Romy ja Tiuku olivat molemmat mukanan, ja pääsivät myös ulkoilemaan. Reissattiin rauhassa pitkillä tauoilla, ja nautittiin kiireettä syksystä.


Yesterday in Riihimäki, Blanka was EX/4 with CQ (critics has wrong age, Blanka is 4½ years old). Irish wolfhounds were judged by Stefan Sinko, Slovenia. Tiuku waited by the ringside with Romy. 


Ei kommentteja: