maanantai 13. syyskuuta 2021

Helsinki International 12.9.2021

 

Sunnuntaina tultiin Suomessa maihin, kahviteltiin koiramummojen hoitajan kanssa ja pakattiin auto uudelleen. Sen jälkeen suunnattiin auto kohti Helsinkiä. Syysnäyttely oli ilman puolesta syksyinen, mutta sekä Lotta että Tiuku jaksoivatkin hienosti. Romy ja Blanka pääsivät myös tutuissa maisemissa kävelemään, vaikka vain nuoremmat osallistuivat kehään. Irlanninsusikoirat tuomaroi Kirsi Tevalin.

Lotta oli hienosti junioriluokan ensimmäinen SA:lla ja sijoittui lopuksi paras narttu -kehässä toiseksi siten, että sille jaettiin myös sertti. Lotan arvostelu kuuluu:

"Tyypiltään erinomainen juniorinarttu. Hyvä rungon pituus. Kauniit nuoren koiran ääriviivat. Hyvä pää ja ilme. Hyvät korvat. Tasapainoisesti kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä kaula. Erittäin hyvä karvapeite. Erittäin hyvät sivuliikkeet, takaa vielä hieman kapeat. OIkean kyynärpään iso patti ei vaivaa etuliikkeessä. Häntä ei saa kohota korkeammalle liikkeesssä."



Lotta juoksi vapaasti ja nyt ollaan saatu juoksuun hieman paremmin vauhtiakin. Neitonen on tällä hetkellä ylpeä hännästään ja kanto sen mukainen.



Tiukun yksittäisarvostelusta ei tullut kuvia, mutta se oli niin ikään erinomainen ja luokkansa ensimmäinen SA:lla. Tiuku sijoittui parhaaksi nartuksi CACIB:illa ja lopullinen sijoitus oli VSP:
"Tyypiltään erinomainen, hyvin tasapainoinen narttu, jolla sopiva rungon pituus ja riittävä raajaluusto. Hyvä pään pituus ja linjat. Vaaleat silmät häiritsevät ilmettä. Hyvät korvat. Hyvä rinnan syvyys ja eturinta. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Riittävän pitkä häntä, jonka kantaa hyvin liikkeessä."

Paras narttu -kehässä Tapsa avusti Lotan kanssa. Lotta meni hienosti ensimmäisen kierroksen, mutta kun Tiuku nostettiin sen edelle, tytölle tuli kova kiire Tiukun perään. Kehä oli muutoin osin savivelliä ja uskomattoman liukas. Kaikki kuitenkin pysyivät pystyssä.


PN-1 ja PN-2, mutta enpä taas huomannut Tiukua yhtään asetella:


ROP ja VSP:

In Sunday, in Helsinki International show, Lotta did great! Lotta was JUN class EX/1, CQ and BB-2 with CERT. Tiuku did nicely also: Tiuku was champion class EX/1, CQ, BB-1 with CACIB and BOS. Irish wolfhouds were judged by Kirsi Tevalin.

Ei kommentteja: