lauantai 30. huhtikuuta 2022

Tampere NORD dog show 30.4.2022

 

Tänään osallistuttiin Lotan kanssa Tampereen Werraton-Wappu pohjoismaiseen koiranäyttelyyn. Lotta oli hienosti nuortenluokassa ERI/1, SA ja PN-2 sertillä ja vara-NORD-sertillä. Uusilla näyttelysäännöillä se ei nyt voikaan ottaa kolmatta sertiä vastaan ennen kuin täyttää kaksi vuotta lokakuussa. Ihan kuin ennen vanhaan. 

Irlanninsusikoirat tuomaroi Outi Piisi-Putta. Kuvissä on Tinwhistle-kennelin kasvattajaryhmä, mikä oli myös 1 ja KP. Lotta ryhmässä toinen vasemmalta. Lotan arvostelu kuuluu:

"Kookas, mutta erinomaiset mittasuhteet omaava 1,5-vuotias narttu. Vahva, feminiininen pää. Hyvät korvat. Hyvä kaula. Hieman suora olkavarsi. Erinomainen runko ja takaosa. Liikkuu yhdensuuntaisesti ja hyvällä askelpituudella. Turkki ei parhaimmillaan, mutta hyvä laatu. Rotutyypillinen käytös."



Today Lotta participted in the Tampere Nordig dog show. Irish wolfhounds were judged by Outi Piisi-Putta. Lotta was in the intermediate class and received EX/1, CQ and was placed BB-2 with CERT and res-NORD-CERT. Tinwhistle's breeders' group was 1st with HP.


Yllä luokkansa voittaneet ja SA:n saaneet nartut: juniori, nuori (Lotta), avoin ja valio. Kolme näistä TW-kennelistä. Kuvat ovat kaikki vähän sumeita, kun on vauhdilla napattu, mutta tässä vielä piskuinen Lottis arvostelussa:



Ei kommentteja: