tiistai 12. huhtikuuta 2022

Vaasa international dog show 10.4.2022

 


Lotta osallistui Vaasan kansainväliseen näyttelyyn sunnuntaina. Se käyttäytyi ihastuttavasti ja avoimesti haki joka suunnasta rapsutuksia, mutta tulokseksi jäi erinomainen/1. Tyttö oli tuomarin mielestä hieman tuhdissa kunnossa, ja kyllähän Lotta meillä syö kaiken, mitä muilta tytöiltä jää. Jaana Kummala tuomaroi irlanninsusikoirat, ja arvioi Lottaa näin:

"Mittasuhteiltaan oikea, tänään hieman pehmeässä kunnossa oleva nuori narttu, hyvä ylälinja, pysty olkavarsi, rungon vahvuus epätasapainossa luuston kanssa. Vielä kapeahkokuonoinen, hyvä purenta, riittävä askelmitta."


Ei nyt suuremmin olla Lottaa laihduttamassa eli se saa rauhassa kehittyä edelleen. 

Blanka oli mukanamme Vaasassa, ja matkustimme aamulla räntä- ja lumisateessa. Lähdimme varhain liikkeelle. Romy ja Papu jäivät matkan varrella Tampereelle vierihoitoon, ja olivatkin saaneet huomiota ja hoitoa sekä ulkoilutusta. Papua kehuttiin jo lähes sisäsiistiksi, kun vaan huomaa käydä ulkona.


In Vaasa international dog show, Lotta received excellent/1 in intermediate class. Irish wolfhounds were judged by Jaana Kummala. 

Ei kommentteja: